פתח תפריט ניווט

גליל פילמנט איכותי מתוצרת eSUN מסוג eTPU-95A בצבע ירוק

בעל חוזק, גימור חלק ודיוק מקסימלי.

מתאים למדפסות בקוטר 1.75 מ"מ.
מחיר: 171 ₪
משלוח עד הבית/העסק תוך 3 ימי עסקים לקניה עד 1499: 49 ₪
אחריות: 3 חודשי אחריות במעבדה
זמן אספקה: 3 ימים , קיימת אפשרות לאיסוף עצמי
למה לקוחות קונים אצלנו:
  • זמן אספקה: עד 3 ימים 
  • אחריות: 3 חודשי אחריות במעבדה 
  • אפשרות לעד 36 תשלומים (ועד 3 תשלומים ללא ריבית) 
  • קניה מאובטחת ושירות לקוחות מעולה 
3 חודשי אחריות במעבדה חודשי אחריות
קניה בטוחה

עוד מהמגוון..

  • D3c037da6a70e15e09bdcfca3c39ec3a
  • 3f95df04e62878658b884f2e1d4a8b12
  • Bed71455c5e8c8e4fdfcb1a12c75ca85
  • 018bb1618e81d755496d2691fdd3ac0b
  • 6bebce9f3043c5a9923930b6826e5efe
  • 896c764ab46d1e94dd444ef0d74d6eda

מידע נוסף

חומר הגלם eTPU-95A מבוסס על TPU ומציע שילוב בין גמישות לנוקשות, עם דרגת גמישות של 95 שור. המשמעות היא שזהו חומר גמיש, אך הוא נוקשה יותר בהשוואה לחומרים כמו elastic ו-eflex, שהגמישות שלהם נמדדת ב-85 ו-87 שור בהתאמה.

אחד היתרונות הבולטים של eTPU-95A הוא היכולת להדפיס אותו בקלות, גם במדפסות עם ראש bowden. ניתן להגיע למהירויות הדפסה הקרובות למהירויות של חומרים קשיחים כמו PLA+ ו-ABS+, מה שהופך את העבודה עם חומר זה לקלה ונוחה יותר בהשוואה לרוב החומרים הגמישים הקיימים. כמו כן, התוצאה הסופית של ההדפסה תהא מעט נוקשה יותר ביחס לשאר חומרי הגלם הגמישים שמציעה eSUN.

eTPU-95A ניתן להדפסה גם ללא מיטה מחוממת, אך ניתן לחמם את המיטה לטמפרטורה של 60-80 מעלות צלזיוס. בנוסף, לחומר יש שקיפות מצוינת ועמידות גבוהה בפני קרינת UV, מה שמוסיף ליתרונותיו המגוונים.

החומר מיוצר על ידי חברת Esun, מהחברות המובילות והגדולות ביותר בעולם בתחום ייצור חומרי גלם למדפסות תלת-ממד. כל גליל עובר בקרת איכות קפדנית המבטיחה אחידות בקוטר לאורך כל הגליל ושמירה על איכות גבוהה של המוצר.

כיום Esun נחשבת למובילה בתחום ייצור חומרי גלם להדפסה בתלת-ממד, עם מוצרים מהאיכות הגבוהה ביותר בשוק.

אצלנו בקופיטק תוכלו לרכוש את חומרי הגלם המצוינים הללו במחירים תחרותיים ואטרקטיביים.

יתרון נוסף הוא האריזה: כל חומרי Esun נארזים בוואקום עם סופח לחות ייעודי, מה שמונע מהחומר לספוג לחות ושומר עליו במצב אופטימלי לאורך זמן רב יותר. חומר שספג לחות יהפוך שברירי ובלתי ניתן לשימוש, ולכן חשוב לבחור תמיד בחומרים איכותיים מיצרנים מוכרים ולא להתפשר על מוצרים לא ידועים.

 

רוצים לקרוא יותר? לחצו כאן 

מאפיינים עיקריים

מאפיינים:

 

יצרן: Esun

סוג חומר: eTPU-95A

טמפרטורת הדפסה: 200-220 מעלות צלזיוס

מהירות הדפסה: כ-40 מ"מ/שניה

משקל נטו: 1 ק"ג

צבע: ירוק

קוטר הפילמנט: 1.75 מ"מ 

עומד בתקן RoHS

 

מה מקבלים?

 

1 X גליל פילמנט eTPU-95A איכותי בצבע ירוק במשקל 1 ק"ג מתוצרת Esun

מה אומרים עלינו בזאפ

  • פילמנט איכותי, שרות מצויין, אספקה מהירה, מחיר טוב (Dmitry)

     
  • הזמנו טונרים למדפסות המשרד, שרות מצויין, אספקה מהירה, השליח הגיע למחרת, מחיר טוב (אונגר כהן ושות')

     
  • הזמנתי טונרים למשרד, מחיר מצויין ושרות מהיר, הטונרים הגיעו כבר יום למחרת ההזמנה. שרות אדיב ומענה מהיר (אסתר כהן)

     
  • שירות נהדר! תודה רבה לאלמוג על סבלנות והסברים מפורטים, ליווי ללא הפסקה וזמינות לשאלות. אלמוג מומחה בתחום ונותן ייעוץ מקצועי! (mo)

     
  • אני מתקשר, מציין את דגם המדפסת שברצוני לרכוש, משגר ושוכח. אני יודע שזה מטופל על הצד הטוב ביותר. עם קופיטק אני כבר כמה שנים ובהחלט מצאתי חברה אמינה מאד, שירותית ומקצועית (Eliko)

     
  • קיבלתי שירות מדהים מקארין המדהימה, מחיר מעולה בהחלט , ללא ספק אחזור ואקנה ממכם שוב (orhuber33)

     
  • מוצר מדהים אמין, איכותי, מהיר, עובד מצויין!!! מאוד מרוצה מהשירות והיחס של קופיטק תודה רבה לכם (Eden)

     
  • רכשתי סורק אפסון מדגם 530 , הסורק מצויין עונה לדרישות שלי , הגיעה במהירות , ידידותי למשתמש וקיבלתי מחברת קופיטק מענה מהשירות מהיר ואדיב להתקנה. מומלץ מאוד! (gilamizrachi27)

     
  • חיפשתי מדפסת משולבת מהירה. קיבלתי הסבר מפורט מהנציגה. למחרת בבוקר קיבלתי את המכשיר בדיוק כמו שהובטח לי. אני מרוצה גם מהמחיר וגם מהשירות המהיר!!! ממליצה על החנות (אלמוג)

     
  • שירות מעולה! הסורק הגיע בזמן. ממליצה בחום לכל מי שמחפש שירות מקצועי בכל הארץ. מרוצה מאוד (קארין)

     
  • חווית קנייה נהדרת וקלה, המוצר הגיע בזמן כפי שהובטח. בהחלט חנות מומלצת, אקנה שם שוב זה בטוח (david)

     
  • השארתי הודעה באתר לחזור אליי, חזרו אליי מהר והיו מאוד אדיבים ונחמדים. הזמנתי את המוצר דרך האתר וקיבלתי אותו תוך יומיים. גם הטכנאי היה מאוד מקצועי ואדיב! (איגי)

     
  •  
  •  
     
 
no-lazy no-lazy

אנו משתמשים בעוגיות (Cookies) כדי לשפר את חוויית המשתמש שלך. המשך הגלישה באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies בהתאם למדיניות שלנו